Logo59 43 57 62
Logo
59 43 57 62

Historie

FO-VVS (Flemming Olsen Vvs) er en VVS virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1978

Stifteren Flemming Olsen, som har sikret de stabile rammer i virksomheden, blev selvstændig i 1978.

Med hans ihærdige tilgang til VVS arbejdet og hans enestående sans for kvalitet har han sikret at virksomhedens navn er et varemærke for kvalitet.

Igennem mange år, samt den høje interesse for nyskabelse er der opsamlet gennemgående viden om flere produktfabrikater, som har sikret FO-VVS den vigtige styrke, at være i stand til, at løse alle VVS opgaver med de bedste produkter og tekniske løsninger.

De gamle værdier holdes i hævd

I dag er FO-VVS ejet af Henrik Herse, som forsat kører virksomheden videre efter de gamle værdier; at kundernes interesser bliver opfyldt både med fokus på pris, kvalitet, service, ja, at den samlede løsning i det hele taget er det optimale for kunden er vores vigtigste opgave, hvilket vi altid arbejder på at være de absolut bedste til.

Det er bl.a. vigtigt for os, at anvende de nyeste produkter til nye installationer, da de er absolut mest effektive og det bedste valg for kunden.

Med en stabil base i form af et omfangsrigt værksted, lager og kontor har vi mulighed for, at lave alle kundetilpassede løsninger der kræver mere eller mindre komplekse konstruktioner.

De typer opgaver FO-VVS løser spænder lige fra montering af en vandhane til installation af større ventilationsanlæg i haller, jordvarmeanlæg, gaskedler, ja stort set alt VVS arbejde.

Derud over tilbyder også totalentrepriser i samarbejde med vores samarbejdspartnere, som vi igennem flere år har sikret et kvalitetsbevidst samarbejde med.

Vi gør det derfor muligt, at leverer den komplette løsning til lige netop dit projekt.

Vi løser opgaver både for industri, erhverv, boligselskaber og den private.

KUNDESERVICE OG VAGT*

+45 59 43 57 62

Du omstilles til vagten

*gasvagten er kun i perioden 01/10-30/04

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 07:00 – 16:00

Fredag: 07:00 – 13:00

Weekend: Lukket

Salbjergvej 35, 4622 Havdrup

CVR: 2063 8087

Copyright © 2023 Flemming Olsen VVS